Apteekki Trio

 

 

Tet-paikka sijaitsee kauppakeskus Trion pohjakerroksessa. Apteekissa työskentelee farmaseutteja sekä proviisoreja. Tettiläisen työtehtäviä apteekissa on mm. lääkkeiden lajittelu oikeisiin hyllyihin, hyllyjen järjestely, lääkelaatikoiden purku, pölyjen pyyhintä sekä hintalappujen tulostamista.

Tet-paikan plussat: mukavat työkaverit, mielenkiintoista työtä, päivät menivät nopeasti Tet-paikan miinukset: välillä rankkaa koska koko päivä seisomista, ei osannut neuvoa asiakkaita jotka tulivat kyselemään lääkkeistä.

3 thoughts on “Apteekki Trio

 1. Omasta kokemuksestani vielä ensimmäisen kirjoittajan tekstiin lisättävää:

  Apteekissa työskentelee proviisorin ja farmaseutin lisäksi myös lääketeknikko.
  Työtehtäviin sisältyi myös vastuuta, kuten lääkelainojen hakeminen toisesta apteekista, pohjakassan laskeminen ja pankkitalletuksen vieminen.

  Plussat: mukava henkilökunta, järjestelmällistä työtä, koululle ehti syömään
  Miinukset: ei kovin monipuolisia työtehtäviä, koko päivä seisomista

  Arvio: 4.5/5

 2. Arvosteluihin ei ole oikeastaan lisättävää. Työilmapiiri on paras mahdollinen ja koko henkilökunta on mukava. Välillä tekeminen loppui, mutta pääosin tekemistä oli. TET- paikka antoi minulle ajatuksen mahdollisesta ammatista.

Vastaa