HopLop

 

 

Sisäleikkipuisto HopLop sijaitsee kauppakeskus Valossa. Työtehtäviin kuuluu mm. moduulin tarkistus, erilaiset siivous tehtävät (lattian pesu, tiskien laittaminen tiskikoneeseen, synttärihuoneiden imurointi), syntymäpäivien järjestäminen, leipien ja paninien teko, limukaapin täyttö, jäätelöaltaan sulatus ja ruoka-aineiden järjestely.

Tet-paikan plussat: mukavat työkaverit, rento ilmapiiri, kivat työtehtävät, sai itse päättää ruokatauon ajan

Tet-paikan miinukset: työ oli osittain rankkaa, jotkut tehtävät eivät olleet niin mieluisia, tet-paikalta ei saanut ruokaa

 

One thought on “HopLop

  1. Olisi voinut olla monipuolisempia työtehtäviä, kuin vain siivousta. Tettiin ei kuulunut ruoka, eikä työtehtäviä ollut aina tarpeeksi ja oli luppoaikaa. Työkaverit olivat kyllä mukavia ja ilmapiiri kiva.

Vastaa