J. Kärkkäinen OY

 

TET-paikan yleistiedot:
Kärkkäisellä myydään työkaluja, sisutustavaroita, astioita, elektroniikkaa ja kodinkoneita. Kärkkäisellä ei myydä ruokaa, mutta karkit, sipsit ja limsat löytyvät myymälästä. Kärkkäisellä myydään perus tavaratalon tuotteita. Kärkkäisen tavarataloja on mm. Lahdessa, Ylivieskassa ja Oulussa.

TET-harjoittelijan tehtävät TET-paikassa:
Tehtäviin kuului lähetysten purkaminen, lähetyslistojen tarkistaminen, hinnoittelu ja hyllyttäminen sekä roskien vienti.

TET-paikan plussat:
Kärkkäisellä oli kokoajan hommia. Ei ollut ainuttakaan hetkeä, jolloin ei olisi ollut tehtävää. Kärkkäiseltä sai myös ruuan, joten sitä ei tarvinnut hommata itse.

TET-paikan miinukset:
Työ oli aika samanlaista joka päivä. Ainoa asia, joka erotti päivät toisistaan oli laatikkojen erilainen sisäältö. Kärkkäisellä joutui myös seisomaan koko päivän, joten jalat tulivat kipeiksi.

Minkälaisia ammatteja TET-paikallani oli:
Kärkkäisellä oli myyjiä, kauppiaita, siivoojia ja huoltomiehiä.

1 thoughts on “J. Kärkkäinen OY

  1. Olin myös tetissä Kärkkäisellä. Työtehtäviini kuului myös lähetysten purkamista, lähetyslistojen tarkistamista, hinnoittelua ja hyllyttämistä sekä roskien vientiä.

    TET-paikan plussat: Kärkkäisellä oli koko ajan tekemistä. Kärkkäiseltä sai myös ilmaisen ruuan. Kärkkäisellä työntekijät olivat mukavia.

    TET-paikan miinukset: Työ tehtävät oli joka päivä melko saman laisia.

Vastaa