Kivijärven koulu

 

Kivijärven koulu on nimenomaisesti koulu. Ala-aste sijaitsee Mäkelässä, Nastolassa.  Koulut  tarjoavat perustietoa, ja valmiuksia tulevia ylä-aste opintoja varten 7-13 -vuotiaille.

Koulussa TET-harjoittelija seuraa opettajia ja muuta henkilökuntaa. Tettiläinen voi myös avustaa opettajia pienissä tehtävissä, kuten auttaa pientä ryhmää matematiikassa tai käsityötunneilla. Koulussa myös voit saada tehtäväksesi laittaa kuvataidetöitä seinille tai valvoa välitunteja. Aamuisin koulu tarvitsee siivousta, joten se on myös yksi mahdollisista tehtävistä. TET-harjoittelialta vaaditaan hyvää yhteistyökykä ja plussana tietysti olisi jos pitää lapsista myös vanhemmistakin nuorista.

TET-paikan plussat ja miinukset

Plussia TET-paikassa olivat lapset ja henkilökunta. Paikassa oli myös rentoa ja sopivan monipuolisia tehtäviä.

TET.paikassa törmää luokanopettajiin, erityisopettajiin, siivoojiin ja keittäjiin.

One thought on “Kivijärven koulu

  1. Olin Tet- harjoittelussa tässä samassa koulussa ja teinkin samoja asioita, esim autoin oppilaita kouluaineissa. Autoin myös opettajia siirtämään tavaroita toisesta luokasta toisee, sillä he olivat vaihtamasssa luokkien paikkaa. Sain myös katsella, kuinka oppilaat valmistautuivat kevätjuhlaan.

    + tekeminen ei juurikaan loppunut

    + ruoka oli ihan hyvää.

Vastaa