Lääkäriasema ALFA

 

Lääkäriasema ALFA on yksityinen lääkäriasema, joka sijaitsee Salpakankaalla (Kansankatu7, 15870 HOLLOLA) . Lääkäriaseman palveluihin kuuluu mm, perus- ja erikoislääkäreiden palveluja, sairaanhoitajan vastaanottopalveluja sekä erilaisia labratoriopalveluja.

TET-paikalla tehtäviin kuului mm. kotikäynneillä mukana oleminen, sairaanhoitajan työn seuraaminen, pienten askareiden hoitaminen, kuten apteekissa käynti ja kaupassa käynti, puhelimeen vastaaminen ja aikojen varaus, lääkekaapin järjesteleminen, sisätilojen siistinä pitäminen ja kahvin keittäminen. Lääkäriasema ALFAssa oli siis kohtalaisesti tekemistä, koska suurempia ja enempää tehtäviä ei voinut antaa TET-harjoittelijan koulutuksen puutteen takia.

TET-paikan plussia oli hyvin joustavat työajat ja työilmapiiri oli mukava. Työntekijät olivat mukavia ja antoivat mielellään tehtäviä ja ohjeistivat tehtävissä. Paikan miinuksiin kuului mm. tehtävien vähyys.

Lääkäriasema ALFAssa työskenteli sairaanhoitaja, psykologi, erikois- ja yleislääkäri..

 

 

Vastaa