Lahden kunnaneläinlääkäri

 

Lahden kunnaneläinlääkäri sijaitsee Mannerheimintie 11c:ssä, lähellä rautatieasemaa. Se tarjoaa terveyden- ja sairaanhoitopalveluja pien- ja suureläimille sekä tekee eläinsuojelutyötä.

Tet-harjoittelijan tehtävänä on avustaminen eri asioissa, esimerkiksi pöydän pyyhkiminen, oven avaaminen asiakkaille ja eläinten paikallaan pitäminen. Lisäksi avustajan koiran ulkoiluttaminen, jos se on paikalla.

Plussat ja miinukset
+saa olla tekemisissä eläinten kanssa
+näkee hyvin ja monipuolisesti, mitä kaikkea paikassa tehdään
+ei ole hetkiä, milloin ei olisi asiakkaita
+työkaverit ja asiakkaat olivat mukavia
-itse ei pääse tekemään kovin paljon asioita
-joutuu seistä koko ajan

Paikassa työskenteli vain kolme ihmistä, joiden ammatteja olivat eläinlääkäri ja hoitaja.

One thought on “Lahden kunnaneläinlääkäri

  1. Myös minä olin viikon TET-jaksoni Lahden kunnaneläinlääkärillä. Minun kokemukseni oli lähes päinvastainen syystä tai toisesta, vaikka lähdin kyseiseen paikkaan todella innokkaalla asenteella, sillä halusin oppia uutta minua kiinnostavasta alasta. Työhön perehdyttäminen oli erityisen huono. Vastuuhenkilöni oli töissä ainoastaan maanantaina sairastuessaan loppuviikoksi, josta johtuen minulla ei ollut ollenkaan töitä tiistaina eikä perjantaina. Henkilökunta, tuuraavaa eläinlääkäriä lukuun ottamatta, käyttäytyi minua kohtaan melko välinpitämättömästi. Alkuperäinen vastuuhenkilö ei oikeastaan ottanut minuun mitään kontaktia (sairaudestaan johtuen?) ja hoitaja sanoi minulle jo maanantaiaamuna: ”Minulla on huono päivä. En puhu sinulle tänään mitään. Katsotaan, jos puhuisin joku toinen päivä”.
    Tuuraavan eläinlääkärin kanssa opin kahdessa päivässä onneksi todella paljon päästessäni hevostallille, syöpäultraan ja leikkaukseen, sekä hammaskivenpoistoon.

Vastaa