Lahden musiikkiopisto

 

Lahden musiikkiopisto on oppilaitos, joka antaa mahdollisuuden harrastaa musiikkia eri muodoissa, sekä edellytykset ammatillisiin opintoihin.

TET -harjoittelijana pääsee tutustumaan eri oppitunteihin ja ammatteihin. Tehtäviin voi kuulua myös toimistotöitä, kuten kopiointia ja skannausta. Musiikkiopiston oppilaana on myös mahdollista päästä esim. säestämään oppitunneille ja konsertteihin.

Positiivista paikassa oli monipuolisen kuvan saanti siellä toimivista ammateista, toimitiloista ja -tavoista. Lisäksi säestäminen eri tilaisuuksissa oli mielenkiintoista ja hauskaa. Työ oli iltapainotteista, joten päivät tuntuivat hieman raskailta.

Musiikkiopistolla toimii monia eri ammatteja, kuten soiton- ja tanssinopettajia, laulu -ja muskariopettajia, rehtori, sekä markkinointialan ammattilaisia.

Vastaa