Launeen seurakunta

 

– Kaikkien Lahden seurakuntien toimistot sijaitsevat osoitteessa Kirkkokatu 5. Launeen seurakunnalla pääsee seuraamaan mm. nuorisotyöntekijän työtä. Nuorisotyöntekijä suunnittelee ja valmistelee erilaisia tapahtumia, järjestää lapsille ja nuorille ilmaista toimintaa ja on leiritoiminnassa mukana (lastenleirit, perheleirit, riparit jne.).

– Harjoittelija pääsee suunnittelemaan, järjestelemään ja toteuttamaan tapahtumia, aamun avauksia, leirejä ja kerhoja. Tettiläinen pääsee monipuolisesti erilaisiin seurakunnan järjestämiin tapahtumiin mukaan, niin suunnittelu kuin järjestämispuolelle.

– Plussia ovat seurakunnan rento ja mukava ilmapiiri. Seurakunnalla ei tarvitse siivota ja työtehtävät ovat monipuolisia, niistä saa paljon hyviä kokemuksia. Työ on ihmisten kanssa toimimista ja sosiaalisuus auttaa työtehtävien tekemisessä. Miinuksia ovat ehkä hyvin vaihtelevat työajat sekä runsas matkustelu ympäri kaupunkia eri toimipisteillä.

 

Vastaa