Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema

 

Kuva Päijät-Hämeen eläinlääkäriaseman sivuilta: http://www.lemmikkiklinikka.fi/

TET-paikka sijaitsee Lahden keskustassa Saimaankadulla. Tehtäväni TET-paikalla oli järjestellä tavaroita ja siivota vastaanottohuoneita silloin kun en ollut seuraamaassa eläinlääkäreiden ja eläintenhoitajien työpäivää olemalla mukana monissa erilaisissa toimenpiteissä (mm. perustoimenpiteitä, leikkauksia, hammashuoltoa) Pääsin myös tutkimaan näytteitä ja auttamaan joissain toimenpiteissä. TET-paikalla oli eläinlääkäreiden lisäksi eläintenhoitajia.

Huonoja puolia TET-paikasta en keksi. Kokemus oli minulle todella opettavainen ja eläinlääkärit ja eläintenhoitajat opettivat minulle työstään paljon. Isona plussana pidin sitä, että sain seurata millaista työ oikeasti on enkä joutunut vain siivoamaan paikkoja ja se, että pääsin tutustumaan mahdollisesti tulevaan ammattiini.

One thought on “Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema

  1. Olin samassa paikassa itsekin eikä mullakaan paljoa lisättävää ole. Joinain päivinä oli hetkiä, jolloin töitä ei välttämättä ollut paljoa, mutta suurimmaksi osaksi hommaa riitti. Hoidettavat eläimet olivat lähinnä koiria ja kissoja, mutta kävi siinä parin viikon aikana myös yksi kani ja yksi rotta. Henkilökunta on hyväntuulista ja kokenutta ja antavat selkeitä ohjeita, sekä päästävät seuraamaan erilaisia hoitotilanteita. Itse pääsin mm. ultraamaan rottaa ja auttamaan rokotuksissa ja röntgenissä yms.

Vastaa