Robert’s Coffee/Spice Ice Trio

 

Robert’s Coffee sijaitsee kauppakeskus trion katutasolla. Yritys tarjoaa juomia, leivonnaisia, sämpylöitä ja salatteja ja muuta ruokaa. TET-tehtäviini kuului, astianpesukoneen tyhjennys, astioiden kerääminen pöydästä, pöytiin tarjoilu, tarvikkeiden hakeminen varastosta ja kaupassa käyminen.  TET-paikan hyvät puolet olivat positiiviset asiakkaat, hyvä ruoka ja positiviinen työilmapiiri. Huonoja puolia taas kärttyisät asiakkaat, työn yksipuolisuus ja välillä rankkuus. TET-paikassa törmää myyjään, kokkiin, ja esimiehiin. 

One thought on “Robert’s Coffee/Spice Ice Trio

 1. Olin myös tetissä Trion Robert’s coffee/Spice Icessä. Työtehtäviini kuului tiskien hakeminen pöydästä, niiden laittaminen koneeseen sekä sieltä pois ottaminen. Kävin myös muutaman kerran kaupassa, tein muutamia juomia, kävin muutaman kerran varastossa, tein pannukakun ja laitoin pakasteita uuniin kypsymään.

  Työpaikan plussat ja miinukset:
  +hyvää ruokaa
  +mukavat työntekijät
  +mukava nainen joka opetti tekemään juomia

  -pitkät ja aika rankat työajat
  -ei ollut paljon muuta tekemistä kuin tiskien laittoa
  -tiskien laittoon kyllästyi kahden viikon aikana
  -jalat väsyi
  -aika meni hitaasti

Vastaa