Vierumäen urheiluopisto

 

– Vierumäen urheiluopisto sijaitsee Heinolassa. Urheiluopistolla on mahdollista harrastaa ja kokeilla erilaisia lajeja sekä leireillä esimerkiksi oman joukkueen kanssa hyvissä olosuhteissa. Urheiluopistolla on myös mahdollisuus kouluttautua esimerkiksi liikunnan ohjaajaksi, hierojaksi tai valmentajaksi.

– Urheiluopistolla TET -harjoittelija saa osallistua esimerkiksi pienten lasten liikunnanohjaukseen, olla apuna tapahtumien suunnittelijana, auttaa pikkutöissä ja osallistua aikuisten ryhmäliikuntatunneille.

– Harjoittelijana mukavaa oli työkaverit, työssä liikkuminen, ihmiset joita sai auttaa ja rentous. Huonoja puolia ei oikeastaan ollut.

Urheiluopistolla törmää liikunnanohjaajiin, hierojiin, valmentajiin, liikuntapaikan hoitajiin, asiakaspalveluihmisiin ja vahtimestareihin.

 

 

Vastaa