Ylä-Savon kunnaneläinlääkäri

 

Ylä-Savon kunnaneläinlääkärin vastaanotto sijaitsee Pohjois-Savossa, Vieremällä. Vastaanotolla hoidetaan pieneläinten rutiinitoimenpiteitä mm. rokotuksia ja perustarkastuksia. Sinne voi myös ilmoittaa kiireellisimmistäkin tapauksista, jotka voidaan hoitaa vastaanotolla. Suuremmat toimenpiteet kuitenkin hoidetaan lähimmässä kaupungissa, Iisalmessa. TET- harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. vastaanoton siivoaminen, eläinten hoito, avustaminen joissakin toimenpiteissä, eläinten paikallaan pitäminen, tavaroiden kantaminen sekä paperihommissa auttaminen. Työtehtäviä oli laidasta laitaan päivästä riippuen.

Plussat ja miinukset

+ saa olla eläinten kanssa tekemisissä

+ pääsee tekemään erilaisia työtehtäviä

+ saa paljon tietoa ammatista ja selkeän kuvan siitä

+ ihmiset olivat mukavia sekä tilalliset suhtautuivat TET-harjoittelijaan hyvin

+ työpäivät olivat hyvän pituisia

– omat eväät tuli olla

– päivät olivat joskus hyvin kiireisiä

TET-paikassa törmäsi eläinlääkärin ammattiin, hevosen- ja eläintenhoitajiin sekä maanviljelijöihin.

 

Vastaa