Jalkarannan päiväkoti

 

Lasten päiväkoti (myös esikoulutoiminta)

Tet-paikka sijaitsee Jalkarannassa Sarvikadulla, Jalkarannan koulun yhteydessä. Tettiläisten tehtävänä päiväkodissa oli lasten vahtiminen, heidän kanssaan leikkiminen sekä lasten pukeminen ja syöttäminen. Myös yleisen järjestyksen ylläpitäminen ja ruokakärryn kuljettaminen luokan ja keittiön välillä kuuluivat tettiläisten töihin. Työpaikalla törmäsi lastentarhaopettajiin, lastenohjaajiin, keittiöhenkilökuntaan ja siivoojiin.

plussat 

+ lasten kanssa työskentely

+ monipuolinen työ

+ mukava työilmapiiri

+ ruokailu hoitui talon puolesta

+ pienet lähiympäristöön tehdyt retket olivat mukavia

miinukset

– lapset osasivat koetella hermoja eivätkä aina suhtautuneet tettiläisiin ohjaajina vaan toisina lapsina

– Parakkitilat olivat toisinaan hankalia. (Nykyään toiminta tapahtuu monitoimitalo Jalossa.)

3 thoughts on “Jalkarannan päiväkoti

 1. Plussista olen samaa mieltä kanssasi, mutta miinuksista taas en. Miinusta minusta oli lähinnä, kun lapset olivat menneet päiväunille, koska aina ei välttämättä ollut mitään työtä siksi aikaa. Ja lapset kohtelevat sinua niin miten annat heidän kohdella sinua.

 2. Olin tetissä samassa paikassa tehden samoja asioita!
  Plussia:
  +Mukava työilmapiiri
  +Hyvät työ-olosuhteet
  +Laspet ja lasten kanssa tekeminen
  Miinuksia:
  -Jotkut lapset vaikeita ja osasivat käydä hermoille
  -Joissain väleissä (kuten ruokatauolla) ei paljoa tekemistä

 3. Komppaan edellisiä kommentoijia: työilmapiiri ja ohjaajat muutenkin olivat todella innostavia ja mukavia ja sain tehdä monipuolisia asioita päivän mittaan. Plussana ilmainen ruoka♥ , vanhat tutut lastentarhanopettajat ja mukava ilmapiiri ryhmässä. Miinuksia ei hirveästi ollut, mutta välillä aika kävi pitkäksi kun lapset olivat nukkumassa. Silloin tosin sai tehdä sellaisia asioita, joita ei lasten kanssa pystynyt tekemään, kuten erilaisia monistus ja paperitöitä sekä esimerkiksi lajitella lasten töitä ja piirrustuksia omiin laatikoihinsa.

Vastaa