vaatekauppa Carlings, Trio

 

Olin tetissä Carlings vaatekaupassa, Triossa. Carlings on katumuotivaatekauppa.

Työtehtävät:

  • Työpäivät alkoivat kymmenen aikaan,aina ensin liikkeen imuroinnilla. Imuroinnin jälkeen minulle annettiin lista, jossa luki eilen myydyt vaatteet. Listan avulla hain varastosta uudet kuteet myytyjen tilalle. Sitten päivä kuluikin viikkailussa, järkkäilyssä, roskien viemisessä, uusien vaatteitten vastaanottamisessa, vaatteitten hälyttämisessä ja asiakkaitten auttamisessa. Päivä päättyi neljän paikkeilla.

Plussat ja miinukset :

+ loistavat työkaverit, lepposat työtehtävät, pähee liike, sai vastuuta

– samankaltaiset työpäivät

Tässä työpaikassa ei oikein kovin moneen ammattiin pääse tutustumaan, mutta jos nyt oikein haluaa niin kyllä sieltä löytyy siivoojaa, roskakuskia, posteljoonia, kaupankassaa ja ihan perus jampan vaatekauppa duunia.

Tämä työpaikka sopii siisteille skideille ja hei, sosiaalisuus on todella tärkeää tässä työssä.

SONY DSC

One thought on “vaatekauppa Carlings, Trio

  1. Samassa Carlingsissa olin myös töissä parisen viikkoa. Sitä hommaa varsinkin kiireisinä päivinä oli aika laidasta laitaan, hiljaisempina päivinä ehkä snadisti vähemmän. Työkavereiden kanssa tulee super hyvin ja nopeesti juttuun, tollasessa seurassa hurahtaa se kymmenen päivää nopeesti jos työstä vaan diggaa. Eipä tuohon oikein mitään lisättävää ole, kannattaa ihmeessä mennä!

Vastaa