Ahtialan Kukka OY

 

Ahtialan Kukka OY myy kukkamuodostelmia, kukkia, yrttejä ja muuta vastaavaa. Ahtialan Kukka OY sijaitsee Ahtialassa osoitteessa Arinakatu 2, Lahti 15320. Harjoittelijana pääsee tekemään monia eri hommia, jotka riippuvat vuodenajasta. Minun tehtäviini kuului pääosin ruusujen leikkaamista ja kukkien kastelemista.

Hyvät puolet:
+taukoja sai pitää oman mielen mukaan
+lyhyet työpäivät
+työajat joustavia

Huonot puolet:
-työ oli yksitoikkoista
-(mun mielestä tylsää)

Tässä työpaikassa törmäsin pääasiassa vain puutarhanhoitajiin.

3 thoughts on “Ahtialan Kukka OY

 1. Olin myös samassa paikassa tetissä. Minun työtehtäviini kuului myös ruusujen leikkaamista ja pihakasvien kastelua sekä lisäksi asiakkaiden auttamista. Sain myös tehdä omia kukka-asetelmia ja istutuksia myyntiin.

  Tet-paikka oli mielestäni todella kiva ja opettavainen, miinukseksi lisäisin työntekijöiden kovan kiireen.

  Arvio: 4,5/5

 2. Viihdyin tässä TET-paikassa hyvin. Minun mielestäni työtehtävät olivat monipuolisia; kukkienkastelua ja – kuivien osien nyppimistä, rautalankakoriste-esineiden tekemistä myyntiin, ruusujen piikkien poistoa ja pakkaamista, erilaisia siivoustehtäviä ja tuotteiden esille asettelua myyntiin, ja satunnaiset muut tehtävät.

  +Työnantajat olivat tosi mukavia.
  +Monipuolisia työtehtäviä.

  Miinuksen antaisin siellä koko ajan hieman lyhenevistä työaijoista, koska olisi voinut olla hyödyllistä saada kokemusta hieman ’tiukemmista’ vaatimuksista, mitä joissain töissä voisi olla.

Vastaa