Lahden Kaupunginkirjaston Musiikkiosasto

 

Olin TETissäni Lahden kaupuginkirjaston musiikkiosastolla. Kirjaston uudistetulla musiikkipuolella voi lainata erilaisia DVD-, Blu Ray, Cd- ja LP- levyjä, selailla nuotteja, kuunnella musiikkia, digitoida vaikka mitä, editoida ääntä ja kuvaa, soittaa musiikkihuoneessa erilaisia soittimia, tulostaa 3D tulostimella erilaisia pikkuesineitä tai vain surffailla netissä.

TETtini alkoi erilaisen laina-aineiston hyllyttämisellä ja uuden materiaalin käsittelemisellä. Aakkostaminen tuli hyvin tutuksi tuon reilun viikon aikana.

Plussat

+ Hyvä ilmapiiri ja mukavat työntekijät

+ Sopivat työajat ja hyvät tauot

+ Vaihtelevuus työtehtävissä

Miinukset

– Jos työt tekee nopeasti, on joutoaikaa, jota ei oikein tiedä, miten käyttäisi (no, joillekkin se on plussaa)

Työpaikalla törmäsi informaatikkoon, aamuiseen siivojaan ja ns. ”rivityöntekijöihin”.

One thought on “Lahden Kaupunginkirjaston Musiikkiosasto

  1. Olin myös kaupungin kirjastossa tetissä. Mielestäni henkilökunta oli mukava, mutta muuta hyvää siellä ei ollutkaan. Suurimman osan ajasta laitoin kumiteipin paloja kirjapidikkeiden alle varastossa, tai hyllytin kirjoja. Olin itse vain kaksi päivää tetissä, joten ehkä muille päiville olisi ollut muuta tekemistä.

Vastaa