Rax Lahti

 

Olin TETissä Raxissa, joka sijaitsee Lahden keskustassa. TET-paikkassani valmistetaan ruokaa, enimmäkseen pitsaa. Työtehtäväni olivat mm. pakkaaminen ja siivoaminen. Positiivista oli se että mukavat työntekijät, hyvää ruokaa ja työt alkoi vasta kello 11. Negatiivista oli se että välillä oli tylsää ja ei ollut mitään tekemistä jonain aikoina.

One thought on “Rax Lahti

 1. Olin TETissä Lahden Pizza Raxissa. Pizza Rax on buffetravintola, jossa tarjoillaan muunmuassa pizzaa, salaattia, kanaa ja muuta sellaista. Pizza Rax sijaitsee Lahden keskustassa. Työtehtäviini kuuluivat muunmuassa pöytien pyyhkiminen, pizzojen vieminen pöytään, salaatin tekeminen, kuormien purkaminen, tiskikoneen käyttö ja ilmapallojen täyttö.

  +työt alkoivat vasta kello 11
  +mukavat työkaverit
  +työ oli rentoa, ei ollyt yleensä kiire

  -kiireisinä aikoina oli kiire
  -samaa ruokaa joka päivä -.-

  Törmäsin paikassa Vuoropäällikköön ja kokkiin.

Vastaa