Flaaming Oy

 

Flaaming Oy on vuodesta 1982 toiminut lahtelainen yritys, joka myy ja valmistaa erilaisia ympäristöalan ja jätehuollon tuotteita. Flaaming Oy:n nykyinen konttori sijaitsee aivan Lahden junaradan läheisyydessä (Valimonkatu 2 15100 Lahti).

Tehtävät
Työtehtäviini kuului mm. roskalavojen ja -konttien tarroitusta ja maalaamista, esitteiden arkistointia toimistossa, pihan siivousta sekä mainosvideon kuvausta.

Plussat
+rento työilmapiiri
+sain päättää työajat itse
+sain vaatekorvauksen
+kahvikone

Miinukset
-erittäin fyysistä työtä
-kuumat olosuhteet
-ruuat piti tuoda itse

Ammatit työpaikassa
Flaaming Oy:ssa työskentelee esimerkiksi myyntipäällikö, toimitusjohtaja, myyjiä ja koneiden kuljettajia.

 

 

One thought on “Flaaming Oy

  1. Olin myös Flaamingilla kasiluokan TET:issä. Tehtäviini kuului samoja hommia. Työ oli osittain haastavaa ja fyysistä, mutta samalla opettavaista. Yksittäisten työhön liittyvien taitojen lisäksi opin yleisesti työelämästä ja vastuullisuudesta. Plussista ja miinuksista olen samaa mieltä. Loppujen lopuksi kaksi viikkoa sujui hyvin mukavien työkavereiden kanssa.

Vastaa