Asikkalan Kirjasto

 
Asikkalan kirjaston julkisivu

Asikkalan kirjasto sijaitsee yllättäen Asikkalassa, Vääksyntiellä.

TET-harjoittelijana tein yleisiä kirjastotöitä: kirjojen ja lehtien sekä VHS-kasettien lajittelua, muovitusta, tarroitusta ja konvertointia. Lisäksi valmistelin kirjaston tulevaa poistokirjamyyntiä. Jonkun verran oli myös siivoamista, hyllyjen pyyhkimistä ja sen sellaista.

Kirjastossa oli mukavaa henkilökuntaa sekä stressitön ja rento työympäristö. Taukoja oli kolme päivässä: aamun kahvitauko n. klo 9 (n. 15min), ruokatauko puolenpäivän maissa (n. 30min) ja iltapäivän kahvitauko klo 14 (n. 15min). Taukokeskustelut olivat ehdottomasti suosikkini koko kahdeksan päivän tet-jakson aikana. Pidän lukemisesta ja sain tusinoittain uusia ideoita muovittamistani kirjoista. Miinuksia ei oikeastaan ollut, paitsi työ oli välillä hyvin yksitoikkoista.

 

Vastaa