Lahden Seurakuntayhtymä

 

Lahden seurakuntayhtymä on nimensä mukaan seurakuntayhtymä ja tekee mitä seurakuntayhtymä tekee. Se sijaitsee Kirkkokadulla, Lahden Yhteiskoulua vastapäätä. Moni ei välttämättä tiedä, mutta seurakunnan toiminta on todella laajaa. Se omistaa muun muassa autopajan, missä tuunaillaan ja korjataan eri menopelejä ja ajoittain kisataankin.

Tehtävänäni oli auttaa muita toimistossa ja seurailin välillä isääni tapaamisissa. Autoin postituksessa ja ripareihin liittyvissä asioissa.

MInulle ei keksitty kunnon tekemistä tai töitä ja usein pääsin ajoissa pois työn puuteen takia. Hyvä puoli oli aamun kahvit ja käytävän pyörillä varustetut nojatuolit.

Törmäsin täällä moniin eri ammatteihin, sillä seurakuntayhtymään mahtuu todella erilaisia töitä. Oli kaikenmoisia hallintoihmisiä, nuorisotyöntekijöitä sun muita.

Tiivistykseksi, en tykännyt. Oli suurimmaksi osaksi vain toimistotyötä, eli paperihommia ja selkäkipuja. Ei ole muutenkaan koskaan kiinnostanut tällainen, mutta halusin mennä oppimaan lisää iskäni, eli jonkun papin, tapaisista ammateista. Kävimme kyllä ajoittain ulkona toimistosta tapaamisissa tai hakemassa asioita, mutta tämä ammatti ei ole minua varten 🙂

Vastaa