Päiväkoti Tarina

 

Päiväkoti Tarina sijaitsee Renkomäessä. TET- paikka on päiväkoti- ikäisten hoitopaikka.

Tehtäviä:

– lastenhoito

-siivous

-puutarhanhoito

 

Plussat ja miinukset:

+ihanat lapset

+mukavat ohjaajat

+ei tule tylsää

-jos ei asu Renkomäessä niin sinne voi olla turha lähteä

TET- paikassa törmää  kasvatusalan  ammatteihin.

1 thought on “Päiväkoti Tarina

  1. Päiväkoti Tarinassa työnkuvaan kuuluu lasten kanssa leikkiminen ja vahtiminen, pienet siivous ja järjestely hommat (esim. lattioiden ja tuolien pesu, imurointi, sänkyjen laittaminen ja petaus). Tet-paikassa tuli hyvin toimeen mukavien työntekijöiden ja avoimien lapsien kanssa. Tekemisestä saattoi välillä olla puutetta ja työhön ohjeistus oli melko vähäistä. Päivät olivat mukavia, mutta melko rankkoja -sillä töiden jälkeen ei oikein mutta jaksanut tehdä. Päiväkoti Tarinassa oppii erittäin paljon kärsivällisyyttä ja hyvänä esimerkkinä olemista lapsille. Alussa jouduin itse olla oma-aloitteinen, mutta myöhemmin lapset tulivat vuorollaan hakemaan minua leikkeihin mukaan. Päällisin puolin tet-paikkaan oli mukava lähteä ja siitä jäi hyvä kuva.

Vastaa