Kaarikadun päiväkoti

 

Menin Kaarikadun päiväkotiin tettiin, koska olen ollut siellä kesätöissä ja paikka oli viihtyisä. Työpaikalla leikin lasten kanssa, autoin heitä pukeutumisessa ja muissa perus asioissa kuten syömisessä. Kun lapset menivät nukkumaan askartelin syntymäpäiväkortteja lapsille, sekä autoin hoitajia suunnittelemaan mm. jumppatunteja.

Työyhteisö oli mukava. Kaikki hoitajat olivat rentoja ja heiltä oli helppo kysyä apua tarvittaessa. Sain itse päättää työaikani ja olin töissä klo: 6.30-12.30.

Työssä parasta oli työn helppous. Oli helppoa ja kivaa leikkiä, askarrella, muovailla, piirtää ja pelailla lasten kanssa. Työssä ei ollut hauskaa kun lapset rupesivat riitelemään ja jouduin selvittämään turhia riitoja.

Suosittelen paikkaa jos tykkää olla lasten parissa. Päiväkotielämään tottui helposti ja lapsille puhumisesta tuli luontevampaa.

Vastaa