Hong Kong Lahti OY

 

Olin TET-harjoittelussa Hong Kongilla Paavolassa. Sain tämän paikan kun muualle ei enää otettu TET-harjoittelijoita enempää ja pääsin sinne kaverini kanssa.

Työtehtäviä minulla oli hyvin monenlaisia. Tarkistin tullutta lastia ja purin sitä, leikkasin mattoja asiakkaille, hyllytin ja kuljetin tavaraa. Työkaverit olivat kannustavia, positiivisia ja rauhallisia.

Töissä olin kello 9-15. Minulla oli tauko aina kun työtehtäviä ei enää ollut ja minulla oli 30 minuutin ruokatauko. Työssä parasta oli se ettei mitään tarvinnut tehdä yksin vaan sai aina tehdä jonkun kanssa. Huonoin asia työpaikalla oli se ettei oikein pystynyt ohjaamaan asiakkaita sillä ei tiennyt missä tavarat olivat.

Suosittelen paikkaa niille, jotka eivät vain jaksa istua koko aikaa vaan haluavat seistä ja olla myös ulkona. Suosittelen myös paikkaa niille jotka ovat hyvin tarkkoja jos sitä tarvitaan.

Vastaa