Metsäpellon seurakuntakoti

 

Valitsin tämän paikan tet-harjoitteluun, koska halusin tehdä töitä lasten ja nuorten kanssa, mutta en halunnut, enkä päässyt kouluihin tai päiväkoteihin.

Pääosin leikin lasten kanssa ja autoin heitä askarteluissa sekä pukemaan ulkovaatteet, jos he eivät osanneet. Autoin myös hieman suunnittelemaan kerhotoimintaa. Työyhteisö oli tauoilla joskus kiusallinen, koska ns. ohjaajani eivät puhuneet minulle juurikaan, mutta muuten työyhteisö oli mukava ja rento.

Työaikani olivat hyvin vaihtelevia riippuen siitä milloin ja kuinka paljon kerhoja oli kunakin päivänä. Kahtena päivänä olin töissä klo 8-16, yhtenä klo 8-15 ja loppuina päivinä klo 8-11.30 ja klo 9-12.

Työssä parasta oli lasten kanssa tekeminen ja leikkiminen, koska lapset tykkäsivät leikkiä kanssani ja he eivät arvostelleet minua lainkaan. Aikuisten tietynlainen ujous ja työn rankkuus ei ollut niin kivaa.

Suosittelisin paikkaa sellaisille ihmisille jotka tykkäävät lapsista ja jaksavat olla heidän kanssaan koko päivän hermostumatta. Kannattaa myös tuntea olonsa luontevaksi lasten kanssa niin työstä tulee mukavampaa.

Vastaa