S-Market Sokos Lahti

 

Olin TET-harjoittelussa Sokoksen S-Marketissa. Valitsin paikan, koska halusin saada kaupan alan työkokemusta.

Työtehtäviini kuului tuotteiden hyllyttäminen ja joskus asiakaspalvelu. Työyhteisö oli mukava ja kaikki auttoivat tarvittaessa. TET-harjoittelijoiden lisäksi siellä oli amiksen puolelta työharjoittelijoita.

Työaikani oli 8.15-14.15, mutta usein pääsin lähtemään jo tasan kahdelta. Työpaikassa oli parasta mahdollisuus kesätöistä ja kivat työkaverit. Työssä ei ollut kivaa sen yksinkertaisuus ja toistuva työ, koska joka päivä piti tehdä samaa työtä.

Suosittelen paikaa sellaisille, jotka eivät pelkää fyysistä työtä. Tämän TET-paikan kautta voi myös saada kesätöitä, eli jos aiot hakea kesätöitä, sen voisi saada suoraan tätä kautta. En suosittelisi paikkaa mukavuuden haluisille.

 

Vastaa