Lahden Musiikkitalo

 

Olin tetissä Lahden Musiikkitalossa. Valitsin kyseisen paikan koska rakastan musiikin soittamista ja musiikkia ylipäätänsä. Se oli myös lähellä kotia ja koulua joten se oli kätevä paikka olla töissä.

Työtehtävinäni oli lähinnä siivous, kitaroiden viritys ja inventaarion teko. Pidimme välillä myös vahtia kaupassa toisen harjoittelijan kanssa, kun omistaja kävi asioilla. Työyhteisö oli oikeastaan vain kaupan omistaja. Työajat olivat odotettua lyhemmät; tulimme aina kymmeneksi, ja pääsimme lähtemään kotiin jo yhden maissa, jos hommia ei ollut enempää.

Työssä oli parasta rento ilmapiiri ja se, että saimme kokeilla erilaisia kitaroita ja vahvistimia. Tylsintä oli se, kun hommaa ei aina riittänyt tarpeeksi ja jouduimme siivoamaan kaiken mäntysaippualla. Siellä ei ollut muuta pesuainetta, pelkkää mäntysaippuaa 6 litraa varastossa. No, kokemus se oli sekin. Ihan hauskaa se oli kun miettii.

Suosittelisin paikkaa ihmisille, jotka osaavat musiikin perusteet; muuten kitaranviritys ja muut soittimiin liittyvät jutut voivat olla vähän vaikeita. Perus-arvosanaksi antaisin 8 1/2 joustavien työaikojen ja ilmapiirin vuoksi.

Vastaa