Vero Moda Trio

 

Olin tetissä Vero Moda Triossa. Valitsin kyseisen paikan, sillä tykkään erilaisista siivous- ja järjestelytehtävistä. Halusin saada työkokemuksesta jonkinlaisesta kaupasta, koska sitten voisi ehkä saada helpommin kesätöitä jostain kaupasta.

Työtehtäviäni olivat mm. liikkeen imurointi tai moppaus, vaatteiden varashälyttäminen ja henkarointi, ja vaatteiden höyryttäminen sileäksi. Työntekijät olivat mukavia, vaikka olivatkin aika kiireisiä kokoajan, mutta hyvä toisaalta että kauppa kävi ja ei tullut tylsää. Tulin joka päivä klo 9.30, puoli tuntia ennen liikkeen avautumista, ja lähdin 15.30.

Työssä oli parasta se, että sai olla oikeasti avuksi, ja kun hommiin pääsi sisälle ne olivat mukavia ja sujuivat aika rutiinilla. Työ oli kuitenkin aika rankkaa, koska joutui seisomaan oikeastaan koko päivän ja paikat meni vähän jumiin. Suosittelen paikkaa muille, koska siinä ei tullut tylsää ja toimetonta ja oppi paljon uutta.

Vastaa