Humpulan päiväkoti

 

Valitsin kyseisen työpäikan, koska olen kiinnostunut lastenhoidosta, tykkään hoitaa lapsia  ja muutenkin suurimman osan vapaa-ajastani kuluu lasten kanssa. Työtehtäviäni olivat lasten hoitaminen, auttaa heitä pukeutumaan, antaa aamupalaa, viedä ja tuoda kärryt, sekä laittaa sängyt lapsia varten. Siivoustakin kyllä oli jonkun verran. Opettajat ovat todella mukavia ja ottavat aina mukaan, sekä ohjaavat tarvittaessa. Lapset pyytävät aina leikkeihin ja tarvittaessa myös apua.

Aloitin aina kello kahdeksan ja päiväni päättyi noin klo kaksi. Työpäivät kestävät kuusi tuntia päivässä ja aamulla on hyvä olla ajoissa sillä opettajat eivät tykkää myöhästymisistä. Parasta työssäni oli varmasti lasten hoitaminen, kun he ottavat mukaan leikkeihin ja peleihin, sekä pyytävät apua pukemisessa. Kaikki mitä päiväkodissa tein oli tosi hauskaa ja mielenkiintoista. Siivoaminen ei varmaan ole kaikkien lempijuttu mutta tykkäsin siitäkin.

Suosittelen paikkaa kaikille, joita kiinnostaa lasten hoitaminen, on jonkun verran oma-aloitteinen, kysyy kun ei tiedä mitä tehdä. ja myö iloisen näköinen ja kärsivällisyys riittää.

Vastaa