Lahden Keilahalli

 

Valitsin kyseisen tet paikan siksi, koska olin lähistöllä ajelemassa mopoautollani ja sain idean käydä kysymässä tet paikkaa. Työnantajani oli hyvillä mielin ja täytti lappuni, läppäkin lensi jo ensimmäisessä tapaamisessa. Työtehtäviini kuului tiskikoneen täyttäminen, joka muuten oli maailman helpointa niiden astianpesukoneella. Myös kiillottelin keilapalloja ja tarkastelin ja putsailin kenkiä. Eniten tein ”tarjoilijan hommia”, eli vein ja hain astioita pöydistä.

Työyhteisö oli loistava! Kaikki työntekijät olivat rentoja ja heittivät aina silloin tällöin hauskoja vitsejä, elikkäs siellä ei voi tulla tylsää! Työaikani oli klo. 9.00- 15.00, joskus myös klo. 10.00- 15.00. Parasta työssä oli asiakkaille puhuminen ja ilmaisen ruuan ja limpparin nauttiminen!!

En löydä tet harjoittelustani yhtään sellaista kohtaa joka ei olisi ollut hauskaa.

Suosittelen paikkaa kaikille niille ketkä tykkää työskennelllä keittiössä ja hieman putsailla pöytiä ja tiskailla, myös keilailun pariin pääsee työskentelemään!

Vastaa