Mediatalo Esa (ESS)

 

Olin TET-harjoittelussa mediatalo Esalla, ilmarisentiellä. Työskentelin ESSn puolella.  Valitsin kyseisen paikan, koska halusin poistua mukavuusalueeltani ja kokeilla journalismin alaa. Työtehtäväni koostuivat lehtien analysoinnista, toimittajien kanssa työskentelystä ja kirjoitin lehteen yhden kommentinkin.

Työyhteisö oli hyvä, suurin osa olivat mukavia tettiläisille. Päiväni olivat 9-15, joskus saattoi mennä hieman yli kolmen.

Työssä oli parasta, ettei kukaa hengittänyt niskaan. Se oli hyvin itsenäistä. Päivittäiset keikat toimittajien kanssa olivat mielenkiintoisia. Ikävää tosin oli se, että tekemistä ei oikein riittänyt, ja jossain vaiheessa päivää pyöriteltiin peukaloita. Iltapäivällä tosin tuli taas tekemistä, ja siksi saattoi venyä ylitöiksi.

Suosittelen paikkaa, jos kestät istua toimistossa ja olet kiinnostunut kirjallisuudesta ja/tai journalismista. Pääset näkemään mitä työelämä on oikeasti, koska pääset osallistumaan esim. aamupalavereihin.

Vastaa