Paperisirkus

 

Olin tet-harjoittelussa Trion Paperisirkuksessa. Mikään muu paikka, johon olisin halunnut, ei joko tarvinnut tai sinne oli jo menossa joku toinen, joten päädyin Paperisirkukseen tettiin.

Työtehtäviä oli monenlaisia ja joka päivä sai tehdä jotakin uutta. Sain tehdä esimerkiksi kirjekuoripaketteja, järjestellä kortti- ja kynsilakkahyllyjä, hinnoittella, hyllyttää ja purkaa tavarakuormia. Henkilökunta oli todella mukavaa, eikä työtehtävät tai -olot luoneet paineita. Olin joka päivä yhdeksästä kolmeen töissä.

Parasta tet-paikassa oli se, ettei oikeastaan ollut yhtäkään hetkeä, jolloin olisi ollut tylsää. Työtehtävät olivat myös kivoja, vaikkakin kirjekuoripakettien teko alkoi kolmantena päivänä hieman tympimään, kun niitä oli tehnyt varmaan kolmesataa. Ikävintä oli se, kun asiakkaat kysyivät missä heidän etsimänsä tuote sijaitsee, sillä uutena tettiläisenä en tiennyt missä päin kauppaa ne olivat.

Paikka oli tet-paikaksi yllättävän kiva ja suosittelen paikkaa, jos odotat tet-harjoittelulta muutakin kuin tehtävien seurailua.

Vastaa