Sinne Store

 

Valitsin tettipaikan siksi, koska halusin päästä seuraamaan pienen vaateliikkeen työtä. Työtehtäviini kuului mm. vaatteiden purkaminen laatikoista hyllylle, liiketilan siivoaminen, roskien vieminen, kaupassa käyminen, postin vieminen,  kahvin ja haudutettujen teejuomien valmistaminen ja kassatyö. Pääsin myös toimimaan mallina ja päivittämään yrityksen some kanavia.

Työyhteisö oli mukava. Ohjaajani olivat auttavaisia, rentoja ja kertoivat ohjeet selkeästi. Työpäiväni alkoivat kello 10.40 ja mikäli työtä riitti, pääsin 16.40.  Työssä parasta oli se, että se oli monipuolista eikä se tylsistyttänyt. En liiemmin pitänyt imuroinnista.

Suosittelen paikkaa muillekin, koska työ ei ollut rankkaa ja töihin oli kiva mennä. Monipuolisuuden vuoksi työ ei kyllästyttänyt. Jos et ole lainkaan asiakaspalveluhenkinen, työ ei välttämättä sovi sinulle.

Vastaa