Teknoware Oy, Lahti

 

Hain TET-paikkaa Teknowarelle, koska tunsin sieltä työntekijöitä, ja tiesin että siellä on paljon työtekemistä. Työtehtäviini kuului eri tietokoneohjelmien käyttöä, skannaamista, tavaroiden siirtämistä ja erilaisten toimitusten lähettämistä. Ohjelmien oppimiseen ei mennyt paljon aikaa, ja rutiiniin alkoi tottua tosi nopeasti. Työhön kuului myös ilmainen ruokailu Etlarin lounasravintolassa.

Työyhteisö oli mukava, avulias, mutta kuitenkin vaativa. Työntekijöitä oli monesta eri ikäluokasta, sekä monesta eri maasta, joten vieraita kieliä kuulee siellä paljon. Itse tunsin monta ihmistä siellä, joten se helpotti paljon työtäni. Sain valitä työaikani itse; joskus olin klo: 9-15 tai klo: 8-13 riippuen omasta olostani.

Parasta työssä oli, ettei ikinä ollut tekemisen puutetta, ja työ oli samanlaista mitä muutkin työntekijät tekivät päivittäin, eikä vain siivoamista ja velttoilua. Tietenkin toimistotyöt voivat käydä pitkästyttäväksi jos niitä tekee pitkään putkeen, tai jos kärsivällisyys ei riitä tietokoneohjelmien käyttöön.

Kaiken kaikkiaan TET-kokemukseni oli mieluisa, ja sain siitä paljon kokemusta työelämää varten. Suosittelen sitä henkilöille, jotka ovat pitkäjänteisiä, ja joilla riittää halu tehdä jopa niitä ”tylsempiä” hommia.

 

Vastaa