Tilitoimisto Tilikaari oy

 

Olin tet-harjoittelussa Tilikaari oy:ssä. Valitsin sen, koska minulla ei ollut vaihtoehtoja. Työtehtäviäni olivat esimerkiksi arkistointi, järjestely, sekä kuittien lajittelu.  Työyhteisöni oli todella avulias, ja ilmapiiri oli mukava. Työaikani oli joka päivä 9-15.

Työssä parasta oli uuden oppiminen. Sekä hyvä tee, jota sai juoda kun halusi.

Työn miinuksia oli hiljaisuus kun radio ei ollut päällä. Se, kun ei osannut laittaa tulostinta päälle. Kun sekosi roomalaisissa numeroissa ja saattoi pilata koko yrityksen kirjanpidon. Kun työnantaja kysyi koulumenestyksestä. Kun halusi viivytellä lounaalla vielä 5 minuuttia, jotta ei tarvitsisi palata siihen pieneen hiljaiseen toimistoon, jossa kellon viisarit matelevat hitaasti eteenpäin.

Suosittelen paikkaa jos tuo kuulosti sinulle houkuttelevalta.

Vastaa