Villa Piiparin päiväkoti, Ainola

 

Päätin kysyä tet-paikkaa Villa Piiparista, koska olen itse ollut eskarissa siellä ja lasten kanssa oleminen tuntui  kiinnostavalta. Halusin myös mahdollisimman erilaisen kokemuksen verrattuna kevään tet-paikkaani eli K-citymarkettiin. Kyseinen päiväkoti oli myös mukavan lyhyen kävelymatkan päässä.

Työtehtäviini kuului lasten kanssa leikkiminen, lapsia auttaminen ulkovaatteissa ja heidän kanssaan ulkona oleminen, ruokapöytien kattaminen ja lasten päiväuniaikaan leikkien ja paikkojen siivoilu ja pieni askartelu.

Työyhteisö ja ilmapiiri vaikutti mukavalta,  minut otettiin hyvin vastaan ja neuvottiin ja autettiin. Oli kiva, kun siellä oli tuttuja aikuisia eskariajoilta. Työaikani oli 8.30-14.30, joka sopi minulle hyvin. Sain ruokailla työpaikalla, ja se tapahtui samoihin aikoihin lasten ruokailun kanssa.

Parasta työssä oli lapset, jotka olivat mukavia ja vastaanottivat minut hyvin. He kyselivät paljon ja taisin tulla heille aika hyvin tutuksi. Myös työnantajani ja työkaverini olivat mukavia ja ymmärtäviä.

Olin ensimmäisinä päivinä valmistautunut vaatetukseltani huonosti, kun ulkoiltaessa satoi ja oli kylmää.

Suosittelen päiväkotia etenkin lapsista ja heidän kanssaan touhuamisesta pitäville. Juuri kyseisestä päiväkotia suosittelen myös vastaanottavaisen ilmapiirin vuoksi.

Vastaa