Lahden kaupunginteatterin paja

 

Olin tet-harjoittelussa Lahden kaupunginteatterin pajalla. Valitsin kyseisen paikan, koska olen kiinnostunut kulttuurialasta.

Työtehtäviini kuuluivat muun muassa lavasteiden teko. Tutustuimme myös teatterin tiloihin ja ammattinimikkeisiin vastuuhenkilön opastuksella, sekä opiskelimme vähän värioppia ja saimme maalata väriympyrät itsesekoittamillamme väreillä (käytössämme olivat vain perusvärit). Tutustuimme myös erilaisiin pintakäsittelytekniikoihin  (saimme muun muassa tehdä itse liitutaulut) ja pääsimme ilmaisiksi katsomaan näytelmän.

Työyhteisö oli todella viihtyisä! Kaikki työntekijät näyttivät pitävän työstään ja ilmapiiri oli mukava ja ystävällinen.

Menin töihin klo.9 ja pääsin vähän ennen tai jälkeen kolmen. Työssä parasta oli lavasteiden teko! Oli myös kivaa, kun kaverini oli samassa tet-paikassa ja pääsimme työskentelemään yhdessä. En keksi mitään negatiivistä!

Suosittelen paikkaa lämpimästi muille, erityisesti sellaisille henkilöille, jotka pitävät käsillä tekemisestä ja ovat kiinnostuneet teatterin toiminnasta.

Vastaa