Lahden Yhteiskoulu (liikunnanopettajat)

 

Olin tet-harjoittelussa Lahden yhteiskoulussa liikunnanopettajilla Antti Jääskeläisellä ja Lauri Kaartokalliolla. Valitsin kyseisen tet paikan, koska olen kiinnostunut liikunnallisesta alasta. Työtehtäviini kuului mm. koulun suunnistusrastien pois ottaminen, alkulämmittelyjen vetäminen sekä erilaisten pelien tuomaroiminen. Työyhteisö oli todella mahtava, sillä ilmapiiri oli todella rento. Työaikani oli lähes joka päivä 8.00-14.15, mutta parina päivänä pääsin aikasemmin. Parasta työssä oli sen monipuolisuus, että ei tarvinut tehdä samaa asiaa montaa tuntia peräkkäin. Huonointa työssä oli se, että välillä piti vain seurata eikä oikein ollut tehtävää. Suosittelen tätä paikkaa sellaisille henkilöille jotka ovat kiinnostuneet jostakin liikunnallisesta alasta tai muuten vain liikunnanopettajan työstä.

Vastaa