Dosetec Exact OY

 

Olin Dosetec Exactilla (vaakatehdas) tetissä. Valitsin sen, koska isäni tarjosi sieltä paikkaa. Siellä sain järjestää mappeja ja tehdä uudet, täydennetyt listat mapeista. Siivosin varastoa, vein papereita työntekijältä toiselle ja silppusin papereita silppurilla.

Työyhteisö oli todella mukava. Kaikki tervehti kaikkia ja ilmapiiri oli mukava ja rento. Siellä on kaksi kertaa päivässä kahvitauko, jolloin kaikki kokoontuu juttelemaan millon mistäkin. Apua sain keltä vain, jos kysyin ja kaikki oli ystävällisiä.

Työajat ajat oli hyvät. Olin siellä klo. 8-16, välissä kahvitauot ja lounas. Perjantain sainkin vapaaksi, kun tein pidempää päivää.

Työssä parasta oli seurata muiden töiden edistymistä, työyhteisö ja työtehtävät joita sai tehdä omatoimisesti rauhassa. Ainoa mutta oli se, että työtehtävät oli sellaisia joita ei muuten paljoa ehdittäisi siellä tehdä. Se ei kyllä minua haitannut, muutkin olivat tyytyväisiä kun varasto oli siisti ja mapit paikoillaan.

Suosittelen paikkaa, jos sinulla ei ole mitään tiettyä paikkaa mielessä ja voit tehdä enemmän järjestely tehtäviä.

Vastaa