Sinfonia Lahti

 

Olin TET-harjoittelussa Sinfonia Lahdella. Valitsin kyseisen paikan, koska minua kiinnostaa musiikki ja orkesteritoiminta. Työtehtäviini kuului mm. orkesterin harjoitusten kuunteleminen, ohjelmakirjojen myynti ennen konserttia ja erilaisiin toimiston työtehtäviin tutustuminen. Työyhteisö oli lämminhenkinen ja apua sai aina tarvittaessa. Työpäiväni alkoivat yleensä klo 10 ja päättyivät klo 16. Työajat vaihtelivat hieman, mutta se ei häirinnyt minua. Parasta TET-paikassani oli muusikoiden ja henkilökunnan työtehtäviin tutustuminen. Pidin erityisesti orkesterin harjoitusten kuuntelemisesta. TET-paikka oli minulle paras mahdollinen, enkä löytänyt mitään vikoja. Koko viikko oli mielenkiintoinen ja joka päivä tapahtui jotain uutta. Suosittelen paikkaa ehdottomasti ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet muusikon ammatista ja haluavat tietää siitä lisää.

Vastaa