Sinfonia Lahti

 

Olin TET-harjoittelussa Sinfonia Lahdella. Valitsen paikan, koska haluan tulevaisuudessa työskennellä musiikkialalla ja olin kuullut paikasta paljon hyvää.

Pääsin monipuolisesti tutustumaan Sinfonia Lahden hallinnon työtehtäviin. Pääsin myös esimerkiksi ottamaan kuvia Sinfonia Lahden instagramiin, myymään konsertteihin käsiohjelmia, suunnittelemaan oman konsertin ja kuuntelemaan orkesterin harjoituksia. TET-viikkoni oli erityinen, koska silloin kansainvälinen Paulon-sellokilpailu rantautui Lahteen. Sain myös ohjata kilpailun tuomaristoa.

Työyhteisö oli todella ystävällinen ja kannustava. Kaikki tulivat hyvin toimeen toistensa kanssa. Työajat vaihtelivat paljon. Yleensä olin töissä kello 10-14. Kahtena iltana olin myös iltatöissä konserteissa.

Työssä parasta oli, että sain tutustua monipuolisesti Sinfonia Lahden toimintaan ja kuunnella paljon orkesterin harjoituksia. Yhtenä päivänä kuoritin asiakaskyselyjä, ja se oli hieman tylsää. Nautin silti paljon hatjoittelujaksostani.

Suosittelen paikkaa kaikille musiikista kiinnostuneille.

Vastaa