Tanssikoulu HC 2.0

 

Olin TET -harjoittelussa Tanssikoulu HC 2.0:lla. Valitsin paikan kiinnostavuuden, sijainnin ja suhteiden takia. Pääsin tanssikolulla suunnittelemaan tapahtumia, kehittämään mainosjulisteita ja tekemään jokapäiväiset tilojen siivoukset. Työyhteisö ja ilmapiiri oli rento ja positiivinen läpi viikon. Olin usein tanssikoululla kaksin vastuuhenkilöni kanssa 11.00-15.00, jonka jälkeen tanssijat alkoivat saapua ensimmäisille tunneille. Tein töitä joka päivä noin kuusi tuntia, mutta joskus tunnit venyivät. Työajat saattoivat olla vasta iltapäivästä myöhään iltaan iltapäiväisten töiden vähäisyyden takia. Työssä parasta oli työn vaihtelevuus ja vapaus, eikä siinä huonoja puolia oikein ollutkaan. Sain olla itsenäinen, ja luova, sekä sain vapaat kädet moneen työtehtävään. Suosittelen työtä kaikille, jotka ovat hyviä improvisoimaan ja pitävät itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä.

Vastaa