Yle Lahti

 

Olin tetissä Lahden Ylellä. Valitsin Ylen, koska minua kiinnosti media-ala ja halusin nähdä miten jokapäiväiset uutisemme syntyvät. Työtehtäviäni olivat esimerkiksi: radiossa puhuminen, katugalluppien tekeminen ja alueellisten uutisten suunnitteleminen.  Työntekijät olivat ystävällisiä, mutta erittäin kiireisiä, joten muutamia työtehtäviä piti tehdä ilman erityisempää apua ja oma-aloitteisuus on tässä työpaikassa erittäin olennaista. Työ-aikani oli 9-15 ja ruokaa ei työpaikalla ollut, mutta puolenpäivän maissa voi ottaa sopivassa tilanteessa työstä noin 30 minuutin ruokatauon ja käydä koululla syömässä. Työssä parasta oli mukava yhteistyöhenki ja rentous kovista työmääristä huolimatta. Työssä ei ollut huonoja puolia ellei pidä oma-aloitteisuudesta. Suosittelen työpaikkaa jokaiselle, joka pystyy: olemaan oma-aloitteinen, haluaa haastatella tuntemattomia ihmisiä, tykkää monipuolisista työtehtävistä, ei tarvitse liikaa avustusta alkuohjeiden jälkeen ja arvostaa vapaita työaikoja.

Vastaa