Intersport Laune

 

Olin Tet-harjoittelussa Launeen Intersportissa. Valitsin kyseisen paikan, koska olen kiinnostunut urheilusta ja halusin tutustua asiakaspalvelutyöhön. Lisäksi olin kuullut paikasta paljon hyviä asioita jo entuudeltaan.

Työtehtäviini kuului uusien tavaroiden purkaminen varastossa ja myymälässä auttaminen. Pääsin myös neuvomaan asiakkaita tavaroiden etsimisessä ja sopivien kokojen valitsemisessa, sekä siistiä myymälää. Aluksi jännitti neuvoa asiakkaita, mutta ajan myötä se helpotti. Työtehtävät vaihtelivat  mielestäni sopivasti.

Työyhteisö myymälässä oli  erittäin mukava ja minut otettiin hyvin vastaan työpaikalla. Oli joka päivä kiva mennä töihin, kun tiesi että siellä on hyvä ja pirteä ilmapiiri. Työaikani oli koko viikon ajan 10.00-16.00.

Työssäni oli paljon hyviä asioita, mutta parasta oli ehkä työskennellä myymälän puolella asiakkaita auttaen. Tet-kokemukseni oli kuitenkin kaikin puolin hyvä ja suosittelen sitä kaikille.

Vastaa