Kukka- ja Sisustus Neilikka

 

Olin tetissä keskustan Kukka- ja Sisustus Neilikassa. Halusin tehdä mahdollisimman monipuolista työtä, joten kaikki suuret yritykset olivat poissa pelistä. Kukkakauppa olikin lopulta todella hyvä valinta tet-paikaksi, koska sain tehdä kaikenlaisia asioita. Työtehtäviini kuului mm. lakaiseminen, kukkalähetysten toimittaminen, sanomalehtien järjestely ja kääriminen, kasvien kantamista ja siirtämistä sekä kirjeiden vientiä.

Työntekijät ja omistaja olivat todella mukavia ja ottivat minut vastaan hyvin. He neuvoivat aina, kun sain uuden työtehtävän ja heiltä pystyi myös helposti pyytämään apua.

Menin töihin klo 9.00 ja ruokataukoni oli noin klo 12.00. Taukoni kesti n. 30 min ja pääsin töistä klo 15.00.

Työssä parasta oli kuten jo mainitsinkin hyvä ilmapiiri ja mukavat työntekijät sekä monipuoliset työtehtävät. Oli myös todella mukavaa viedä kukkalähetyksiä ja nähdä asiakkaiden iloiset ilmeet, kun annoin toimituksen heille. Mitään huonoa en oikeastaan voi löytää paitsi, että en suosittele tätä paikkaa sellaiselle joka ei pysty seisomaan pitkiä aikoja esim. 2 tuntia putkeen.

Vastaa