Kerinkallion päiväkoti

 

Olin tet-harjoittelussa Kerinkallion päiväkodissa. Valitsin paikan, sillä se kiinnosti minua eikä sinne ollut liian pitkä matka.  Työtehtäviini kuului mm. lasten vahtiminen, ruokakärryn hakeminen sekä pientä askartelua lasten ollessa päiväunilla. Työyhteisö oli mahtava. Kaikki oli todella ystävällisiä ja neuvoivat minua jos tarvitsin apua. Työaikani oli noin klo 8.15- 14.15 . Työajat sai itse toivoa mikä oli positiivista. Työssä parasta oli lasten kanssa olo ja se miten muutaman päivän jälkeen he eivät enää ujostelleet vaan tulivat innossaan kertomaan kuulumisiaan. Aika jolloin lapset olivat päiväunilla oli aika tylsää ja ei niin hauskaa, sillä silloin joko askartelin heille jotain tai pidin taukoa jota kesti lähemmäs kaksi tuntia. Suosittelen paikkaa, jos lasten kanssa olo kiinnostaa. Paikan henkilökunta on ystävällistä ja auttavaista. Työssä saa myös vastuuta ja tehdä erilaisia tehtäviä.

Vastaa