Lahden ammattikorkeakoulu Oy

 

Olin tet-harjottelussa Lahden ammattikorkeakoulussa. Valitsin tet-paikkani, sillä halusin tutustua ammattikorkeakoulun toimintaan. Työtehtäviini kuului valintakokeiden valmistelu, lajittelin kouluun hakevien oppilaiden tietoja, sekä muuta paperityötä. Työyhteisö otti minut vastaan avoimesti ja kaikki olivat hyvin ystävällisiä. Työajat olivat hyvin joustavia, töihin sai tulla itse valitsemaan aikaan ja kun työt saatiin tehtyä päästiin kotiin, kuuden tunnin työpäiviä ei juuri ollut. Työssä parasta minusta oli mukava ilmapiiri, ihmiset ja nautin kaiken kaikkiaan kokemuksesta. Kokemus oli uusi ja virkistävä, se myös avasi silmiä valintakokeiden järjestämisestä. Työssä ikävintä oli monen tunnin istuminen. Suosittelen paikkaa myös muillekin, sillä se ei vain ole helppoa, mutta myös uusi kokemus.

Vastaa