Onnelantien päiväkoti

 

Olin tet-harjoittelussa Onnelantien päiväkodissa. Valitsin kyseisen tet-paikan, koska olin pienenä Onnelantien eskarissa ja minua kiinnosti muutenkin työskentely lasten kanssa ja erityisesti päiväkodin arki ja millaista siellä on. Työtehtäviini kuului muun muassa lasten kanssa leikkiminen sisällä ja ulkona, lasten päiväunien aikana pöytien pyyhkiminen, kynien teroitus, piirrustuspaperin leikkaaminen, askartelu ja viimeisinä päivinä lasten töiden pinoittelu kansioihin. Työyhteisö oli tosi mukava ja kannustava, minut otettiin hyvin vastaan tettiläisenä. Työaikani olivat kello 8.30-14.30 joka päivä. Ruokailin aina samaan aikaan kun lapsetkin, mutta toisessa tilassa ohjaajien kanssa. Työssä parasta oli lapsiin tutustuminen ja heidän kanssa leikkiminen. Välillä ei ollut mitään tekemistä tai työt loppuivat nopeasti jolloin oli vähän tylsää, mutta muuten tetissä oli tosi kivaa. Suosittelen tet-paikkaa ehdottomasti kaikille sellaisille, joilla on kärsivällisyyttä, jotka haluavat olla tekemisissä lasten kanssa, ja haluavat nähdä millaista päiväkodin arki oikeasti on.

Vastaa