Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistys

 

Etsin TET-paikkaa kauan ja hartaasti . Minulla oli kova halu toimia eläinten kanssa, sekä auttaa niitä. Siksi ensin yritin hakea eläinlääkäriasemalle, mutta koska TET-jakso oli toukokuun loppupuolella kaikkiin eläinlääkäriasemiin olivat tulossa harjoittelijat ELI en päässyt nille. Äitini suositteli minulle käydä Lahden Ohjaamossa. Siellä minulle kerrottiin Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksestä ja monista muista paikoista. Päätin käydä paikan päällä ja pääsin sinne.

Heti huomasin että työyhteisö oli tosi mukava ja ystävällinen (jotkut kyllä olivat vähän ärsyttäviä). Ammattilaisten kanssa oli helppo keskustella ja pyytää apua. Kun tulin sinne ensimmäisen kerran minulle annettiin toinen tettiläinen parikseni ja selitettiin tehtävät.

Siivosin ja olin eläinten kanssa paljon aikaa. Annoin niille ruokaa ja vaan huolehdin niistä. Olin töissä 8-14. Joskus oli tylsää, sillä sen jälkeen kun teit kaikki annetut tehtävät, piti odottaa uusia kauan.

Suosittelen tätä paikka niille, jotka  tykkäävät söpöistä eläimistä, sekä haluavat huolehtia niistä. ♥

Vastaa