S-market Sokos

 

Olin tet-harjoittelussa Sokoksen S-marketissa. Valitsin kyseisen paikan, koska siellä oli eräs tuttu työntekijä ja olin kuullut hyviä arvosteluita siitä. Halusin myös tutustua enemmän kaupallisen alan toimintaan ja ajattelin, että kauppaan tettiin menemällä, saattaisin saada sieltä kesätöitä. Työtehtäviini S-market Sokoksessa kuuluivat hyllyttäminen (tein sitä joka päivä), asiakkaiden palvelu (hyllyttämisen ohella autoin asiakkaita löytämään tarvitsemiaan tuotteita) sekä ”hiplailu”, eli yleensä päivän vikoina tunteina järjestelin ja vedin hyllyjen tuotteita eteenpäin. Työyhteisö oli kannustava ja kaikinpuolin mukava, sain aina tarvittaessa ohjeistusta ja apua. Olin tetissä joka päivä 8.15-14.15. Työssä parasta oli asiakkaiden auttaminen, mutta muun muassa jokapäiväinen hyllyttäminen ei ollut niin hauskaa. Suosittelen paikkaa etenkin niille, jotka ovat kiinnostuneita kaupan alasta, sillä kokonaisuudessaan työ ei ollut liian raskasta ja ilmapiiri oli hyvä.

Vastaa