Holman ravintolamaailma

 

Olin tetissä Holman ravintolamaailmassa, joka sijaitsee Lahden puolella Holmassa. Siihen kuuluu hesburger, pizzabuffa ja pieni kahvio. Ravintolamaailmassa myydään pikaruokaa, mutta siellä valmistetaan myös erikseen päivällinen ja lounas.

Työtehtäviini kuului auttaminen ruoan valmistuksessa eli useasti tomaatin, kurkun ja sipulin pilkkominen sekä erilaisten salaattiainesten leikkaaminen. Tein myös pitsaa ja vein astioita oikeille paikoille. Olin myös paljon tiskissä ja tein siivoamista ruokalan puolella.

Kivointa TET-paikassa oli, kun sai olla ruoan kanssa tekemisissä. Henkilökunta oli myös kannustava, joka antoi intoa työhön. Huonointa oli, kun työntekijöillä oli usein kova kiire eikä aina ollut tekemistä.

Ravintolamaailmassa työskenteli esimerkiksi kokkeja, joista jotkut olivat vuoropäällikköinä.

Vastaa